Transcript video “Hoe werkt TotallyTraffic?”

Hieronder staat een uitgeschreven versie van de video “Hoe werkt TotallyTraffic?“ waarin wordt uitgelegd wat TotallyTraffic in Gelderland is en hoe dat werkt. Bekijk de video op de pagina “Hoe werkt het?


We willen allemaal graag dat het aantal ernstige verkeersslachtoffers daalt. Provincie Gelderland doet dat onder andere door Gelderlanders te informeren over risico's in het verkeer en het stimuleren van verkeersveilig gedrag. De provincie voert campagnes uit en verzorgt op basisscholen en op het voortgezet onderwijs voor aantrekkelijke en leerzame lessen over verkeersveilig gedrag. Voor het voortgezet onderwijs en het mbo bieden we gastlessen aan onder de naam TotallyTraffic. De kosten hiervan zijn voor provincie Gelderland.

Hoe werkt TotallyTraffic?

De website van TotallyTraffic brengt zowel het aanbod van lesaanbieders als de vraag van scholen bij elkaar. Op de website is eenvoudig een passende gastles te vinden. De lessen zijn ingedeeld naar thema en voorzien van duidelijke iconen. Daarnaast kan er gefilterd worden op schoolniveau en leerjaar.

De school vraagt via de website van TotallyTraffic een gastles aan. Hiermee start de aanvraag. De aanvraag gaat naar de aanbieder. De aanbieder stemt de details af met de school.

De TotallyTraffic coördinator van de provincie kijkt op de achtergrond mee. Bij vragen, problemen of opmerkingen neemt de TotallyTraffic coördinator contact op met de uitvoerder en/of de school.

Daarna wordt de datum van de gastles in de kalender op de website ingevuld. De les is dan vastgelegd. De school ontvangt een mail met de afspraken over de les.

Op de afgesproken datum wordt de les gegeven. Na de les volgt automatisch een verzoek om een evaluatie in te vullen.

Hoe meld je je aan?

Een account aanmaken op de website is heel eenvoudig. Via de knop inloggen kom je op de login-pagina terecht. Door onderaan de pagina op de link "Account aanvragen?" te klikken wordt het registratieformulier getoond. Na het verzenden van je aanvraag kan je direct een les zoeken en aanvragen.

Elke contactpersoon, decaan of docent kan een eigen inlog account aanmaken. Eenmaal ingelogd wordt in één overzicht ook meteen duidelijk welke lessen jouw collega's hebben aangevraagd.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met de TotallyTraffic coördinator van Provincie Gelderland. Samen maken we het verkeer veiliger.