Hoe werkt het?

Via deze website kun je een gastles door een externe aanbieder boeken. Hieronder lees je hoe dit proces werkt. Het proces van het boeken van een gastles is ook te zien in het filmpje op deze pagina.

Gastles

Wanneer je interesse hebt in een gastles, kun je via de site een gastles aanvragen. De les is nog niet vastgelegd! Om een gastles te kunnen boeken dien je een account te hebben. Heb je nog geen account, registreer je dan op de inlogpagina. Na registratie dient de accountmanager eerst akkoord te geven voordat je kunt inloggen. Deze extra beveiligingsmaatregel is er om te voorkomen dat er mensen in het systeem kunnen terwijl dit niet te bedoeling is. Het duurt dus enkele dagen voordat je een les kunt reserveren.

Je geeft aan wanneer je de gastles zou willen en hoeveel klassen de gastles willen volgen. Nadat je je reservering hebt verstuurd, ontvangt de aanbieder van de gastles je verzoek. Na akkoord van de accountmanager volgt een officiƫle opdrachtbevestiging. Hiermee is de les officieel bevestigd! De datum van de gastles zal ook in de kalender op de TotallyTraffic website vermeld worden.

Evaluaties

Een dag na de gastles ontvang je van ons een mail met daarin een verzoek de evaluatie op de TotallyTraffic website in te vullen.