Vandaag voelt ons werk belangrijker dan ooit en wil ik graag even wat delen


Theatergroep Heer Otto verzorgt in Gelderland de theatervoorstelling PATS! BOEM! Vorige week deelde de uitvoerder van deze pakkende voorstelling wel een heel treffend maar schokkend bericht.

Zij liet het volgende weten:

“Vandaag voelt ons werk belangrijker dan ooit en wil ik graag even wat delen”

“Onze acteurs spelen precies op dit moment de voorstelling Pats!Boem! op een VO school in Gelderland. Waarschijnlijk met veel humor en vrolijkheid en tot slot ons welbekende dramatische (maar gelukkig fictieve) einde.

Vier weken geleden is er bij de rotonde bij deze school een meisje om het leven gekomen door een botsing met een auto. Wat een afschuwelijke dag moet dat zijn geweest. En wat een impact zal dit blijvend hebben voor vooral de familie. Het zal je kind maar zijn….

Wat ik mooi vind van de school is dat ze de leerlingen die het meisje goed kenden persoonlijk hebben voorbereid op Pats!Boem!. Ze kennen ons en ons project al jaren en weten dus wat ze kunnen verwachten. Ik vind dat zo'n goed initiatief.

Wij van onze kant zullen vandaag met al onze liefde en kennis te werk gaan om hier voor alle leerlingen een zo fijn mogelijke dag van te maken.”


Het gastlesaanbod van Theatergroep Heer Otto is terug te vinden op deze site onder lessen.